TEKİRDAĞ / ÇORLU - Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu

Mrt

Okulumuz öğrencileri Bakanlığımızın "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Mart ayı etkinliği olan Masal Okumada yazar Sultan Serdar Doksöz ile buluştu.

Öğrencilerimiz "Masal Okuma" etkinliğini "Duyarlı Öğretmen" başlığıyla ulusal basında yer alan ve Şair Anne ünvanı ile tanınan Dünya çapında ödüllü

Eğitimci Yazarımız Sultan Serdar DOKSÖZ ile buluştu. Gün boyunca öğrencilerimizle sohbet edip sorularını yanıtladı. Birbirinden güzel masallar anlattı.

Teşekkürler Sultan Serdar DOKSÖZ, teşekkürler Şair Anne...

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, okulumuz 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı bir programla kutlandı. Programımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ERDOĞAN'da katıldı.

Mrt

Okulumuz 1C-1D-1E sınıfları Eğitimde İyi Örnekler Projesinin Mart Ayı Etkinliğini "OKUYORUM-ETKİNLİKLERLE UYGULUYORUM-PAYLAŞIYORUM" Projesi ile tamamladılar.

Okulumuz Anasınıflarının Hazırladığı Veli Bilgilendirme Broşürü

Atamızı Sevgi Özlem ve Minnetle Andık.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık.

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

Haz

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi (RİBA) uygulanarak çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. RİBA sonuçları doğrultusunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı rehberlik hizmetleri planlaması yapılacaktır.

Haz

Okulumuz öğretmenlerine yönelik olarak Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi (RİBA) uygulanarak çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. RİBA sonuçları doğrultusunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı rehberlik hizmetleri planlaması yapılacaktır.

Haz

Okulumuz velilerine yönelik olarak Rehberlik İhtiyaçları Belirleme Anketi (RİBA) uygulanarak çıkan sonuçlar değerlendirilmiştir. RİBA sonuçları doğrultusunda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı rehberlik hizmetleri planlaması yapılacaktır.

May

Sevgili velilerimiz, gelecek eğitim öğretim yılında okulda sunulacak rehberlik hizmetleriyle alakalı Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketi (RİBA) hazırlanmıştır.  Okul rehberlik hizmetlerinin etkililiğini arttırmaya yönelik katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Üst eğitim kurumlarının tanıtılması amacıyla okulumuz 4. sınıf öğrencilerine ilçemizde yer alan ortaokulların tanıtımı yapılmıştır.

Ayrıca okul psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından üst öğretim kurumlarının tanıtılması amacıyla video hazırlanarak ilgili içerik öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Nis

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından öğrencilerimize yönelik olarak meslekler hakkında bilgi edinmeleri ve meslekleri değerlendirmeleri amacıyla "Meslek Tanıtım" videosu hazırlanmıştır. Hazırlanan video sınıflarda izletilerek öğrencilerimizde meslekler ile ilgili farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.